вторник, 5 июля 2016 г.

Чохол-книжка на Lenovo Phab PB1

Отже леново вирішив здивувати двома фаблетами відразу, один трохи попотужніше за інше, їх сміливо можна назвати братами двійнятами, та вони не однакові, але дуже схожі. Отже а ми вам пропонуємо усі можливі види чехлов Lenovo Phub PB1-750 - накладки, книжки, силіконки, плівки і багато що інше.
З таким чохлом і Lenovo Phab Plus PB1-770 і 750 модель буду захищені на всі сто. Якщо подивитися на ці варіанти, то відразу видно що менеджер по закупівлі дуже постарався, щоб догодити усім без виключення.

Ви можете узяти накладку і захисне скло, або чохол книжку і плівку на екран, такі комплекти найпопулярніші серед покупців, оскільки усі прагнуть захистити гаджет по максимуму, тим більше для фаблета це дуже актуально, оскільки він постійно в русі, то в кишеню те з неї.
Що стосується якості самих чохлів для Lenovo Phab Plus PB1 770m то тут можна сказати, що така обложка прослужить не один рік, накладки і силіконки нічим не гірше, а виходячи з ціни ви завжди можете купити декілька аксесуарів, щоб прикрасити і розбавити сірість пристрою.=)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

У нас ссылки не оставляются =)

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.