вторник, 14 июня 2016 г.

Чохли для Samsung Galaxy tab a 7 Sm T285 t280

Ось і прийшов час новіх моделей, довго чекали якихось новинок, і вони раптово зявилися після виставки МВЦ, а наш магазин цього разу трішки відстав, аже планшети уже в продажу на ринку а ми тільки от поповнили склад чохлами для них - Samsung Galaxy Tab a 7 SM-t285. Але зате тепер чохол собі підбере навіть самий вредний покупець, вибір просто грандіозний, це і каркаси і шкіряні кигеньки, і захисні скляні плівки і звичайні плівки.
Чохол для Samsung Galaxy Tab A T280 T285 каркасний має пластикову основу і добре захищає планшет при падіннях за рахунок своєї жорсткості.
Що стосується чохла книжки то менш жорсткий чохол, хоча в теорії твердого картону, що вшитий всередину і служить підкладкою, має вистачити для захисту. Хате такий чохол не можливо зламати, на відміну від ламкого пластику який легко дає тріщини, інколи відламуються кутики. Але не лякайтесь, ламаються він після виконання своїх функціональних обовязків, мається на увазі падіння в гаджета в чохлі, удар він бере повністю на себе, але після цього інколи дає тріщини.
Ну і щоб захистити себе він розбитого, потертого екрану існує такий аксесуар як плівка або скло на екран.Рекомендуємо купувати всі ці аксессуари у нас, а при покупці комплекуту обовязково отримайте свою скидку на чехол к Samsung Galaxy Tab a 7 SM-t285 T280

Комментариев нет:

Отправить комментарий

У нас ссылки не оставляются =)

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.